Onze specialiteiten
Warme- & koude Buffetten
Buffet LUXE: € 17,75 p.p. **
•
Gebakken schnitzel
•
Varkenshaas in champignonroomsaus
•
Kipsaté
•
Gebakken kriel met spek & ui
•
Rundvleessalade
•
Rauwkost
•
Vers fruit
•
Gemengde visschotel
•
Stokbrood met kruidenboter & Knoflooksaus
•
Bestek, borden & servetten
Buffet A:
€ 12,95 p.p.**
•
Gehaktballetjes in ketjapsaus
•
Kipsaté in satésaus
•
Gebakken kriel met spek & ui
•
Kip sparibs
•
Rundvleessalade
•
Rauwkostsalade
•
Stokbrood met kruidenboter
•
Bestek, borden & servetten
Buffet B:
€ 14,95 p.p. **
•
Kipdijfilet in currysaus
•
Gehaktballetjes in ketjapsaus
•
Zacht gegaarde procureur
•
Gebraden spareribs
•
Gebakken kriel met spek & ui
•
Rundvleessalade
•
Rauwkostsalade
•
Haring
•
Stokbrood met kruidenboter
•
Bestek, borden & servetten
Extra bij te bestellen!
Visschotel
p.p. € 3,95
Rauwkostsalade
p.p. € 1,40
Verse fruitsalade
p.p. € 1,40
Warme sauzen*
p.p. € 1,00
*(Champignon - Zigeuner - Jäger)
Hoe & Wat?
Alle buffetten worden warm aangeleverd in shaving-dish.
Wilt u iets veranderen, geen probleem alles is mogelijk.
Vraag naar de mogelijkheden.
De prijzen zijn op basis van schoon retour!
Indien niet schoon retour zijn de schoonmaakkosten € 1,00 p.p.
Bezorgkosten en/of ophaalkosten:
€ 15,- binnen een straat van 10km
Online folder (PDF)
Buffet EXTRA: € 15,95 p.p. **
•
Beenham
•
Varkenshaas saté
•
Gehaktballetjes in saus
•
Runderstoofpotje
•
Gebakken kriel met spek & ui
•
Rundvleessalade
•
Pastasalade
•
Rauwkost
•
Haring- / zalmschotel
•
Stokbrood met kruidenboter &
knoflooksaus
•
Bestek, borden & servetten
LET OP:
•
Alle buffetten vanaf 20 persponen!
•
Op zondag alleen vanaf 50 personen!
LET OP; geen buffetten van 22 t/m 26 december